firstname:
email:
Ben Jij Klaar Om Door Te Groeien Met Jouw Gezin?
Hoe Je Een Lekker Lopende Gezinssituatie Creëert,
Zonder Dat Het Je Teveel Energie Kost. 
In Deze Videoserie Met Handige Toolkit Wil Ik Je Graag Inzicht Geven In Wat De Mogelijkheden 
Zijn Om Rust, Harmonie en Flow Te Realiseren Met Jouw Gezin.
Herken Je Dit?
Als ouder, verzorger, opvoeder of voogd kan ik me goed voorstellen dat je weleens wakker hebt gelegen of jezelf afvraagt hoe je meer rust en harmonie in je gezin krijgt zodat je meer kunt genieten en tijd voor jezelf hebt. Herken je jezelf in het onderstaande:

* Je hebt vaak het gevoel dat je kind vervelend is...

* Dat de situatie echt al lang bezig is...

* Dat je je onmachtig voelt...

* Dat je je kind soms niet kan bereiken...

* Dat je soms even het gevoel hebt was ik maar geen ouder geworden...

* Dat je echt het idee hebt dat het aan jou ligt als ouder...

* Dat je geen tijd meer over hebt voor jezelf...

* Dat je ontzettend moe wordt van het opvoeden...

* Dat je na een goede nacht slaap in de ochtend na 30 minuten al weer uitgeput bent...

* Dat je je kind niet kan bereiken...

* Dat jij en je partner erg verschillen in de opvoeding...

Als dat het geval is heb ik goed nieuws voor je en is de inhoud van deze pagina wellicht iets waar je al een tijdje naar opzoek bent. Deze informatie heeft de potentie om jou te helpen en je te ondersteunen met het realiseren van een goede flow in jouw gezin.

Waarom?

Omdat ik met dit systeem al honderden families heb mogen helpen naar rust, lekker lopende situaties en harmonie.

Ik hoop dat deze informatie ook waardevol voor jou en je gezin gaat zijn.

Meld je hieronder kosteloos aan voor de handige Toolkit en de begeleidende videoserie waarin ik je graag inzicht geef in hoe je dit kunt realiseren. 
Mercedes Thys
Family Flow Expert
Procesbegeleider Voor Gezinnen
Mijn missie:
Mijn missie is om een wereld te creëren waarin ouders, opvoeders, kinderen en jeugd gelijk zijn aan elkaar en dan vooral op gevoelsniveau. Waarin er respect is voor elkaar. Waarin liefdevol opvoeden gezien wordt als een werkwoord. Waar elke dag aan gewerkt wordt en niet alleen als het misgaat. Waarin ouders zich bewust zijn van hun manier van communiceren en die van hun kind. Dat ze leren dat deze kunnen verschillen. Dat iedereen anders is. Dat iedereen uniek is. De ouder, de opvoeder maar ook het kind.
Mijn kernwaardes:
Bewustzijn: Een beleving of besef hebben van jezelf en de omgeving. Weten wat er gebeurd. Weten hoe te handelen in welke situaties dan ook. Weten waar bepaalde emoties, behoeften en/of gedachten vandaan komen. Het is allemaal “bewust----zijn” Ik gun het ieder mens en/of bedrijf om het bewustzijn te vergroten.

Liefde: Geef, doe en handel met liefde. Liefde is de grootste drijfveer om iets te bereiken. Opvoeden en opgroeien doe je met en vanuit liefde. Liefde voor jezelf, liefde voor je kind, liefde voor een bepaalde groei, ontwikkeling of basis. Zonder liefde kan er niets ontstaan.


Verbinden: Family flow wilt dat ouders en kinderen met elkaar verbinden en verbonden blijven. Hier ligt een ontzettende groei. In alles zijn we verbonden. Als gezin, vrienden, bekenden en onbekenden. Alles heeft invloed op elkaar. Elke trilling, elke gedachte, elke uitspraak heeft invloed op elkaar.

HandigeToolkit
Door je aan te melden voor onze Toolkit en nieuwsbrief ontvang je wekelijkse relevante informatie die het opvoeden leuker en interessanter kan maken. We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om en zullen deze nooit misbruiken of doorverkopen. Je kunt op ieder gewenst moment weer kosteloos afmelden voor onze e-mail berichten.
Videoserie Family Flow
Deze Toolkit 'Begrijp je kid' is helemaal kosteloos. Als je aanmeld voor deze 'Toolkit' ontvang je ook de videoserie. Deze video's zijn direct na aanmelding te bekijken. Wij hopen dat deze informatie jou gaat helpen naar meer harmonie en lekker lopende situaties...
Om de Toolkit en videoserie te ontvangen dien je akkoord te gaan met onze privacy verklaring en akkoord te gaan met dat we je regelmatig waardevolle e-mails toesturen. Ga je akkoord? Bekijk hier onze Privacy verklaring
100% Waarde, 100% Privacy, 0% Spam.
Wat je ontdekt in de videoserie is:
  •  Je houdt energie over voor jezelf zodat.... je positief en opgewekt minder leuke situaties aan kan gaan die jouw kind of kinderen veroorzaken.
  •  Je krijgt echt contact met je kind wat.... natuurlijk ook op langer termijn heel fijn gaat zijn. Je kind vertrouwd jou op deze manier meer en zal ook sneller naar je toe trekken als er iets aan de hand is.
  •  Je gaat genieten van de opvoeding wat.... ervoor zorgt dat je serotonine aanmaakt wat er vervolgens weer voor zorgt dat je meer energie overhoud voor jezelf en om leuke dingen te doen met je kinderen of voor jezelf. 
  •  Je gaat minder leuke situaties zien als een uitdaging zodat.... je beter kan reageren op wat er zich op dat moment afspeelt. Je kan het beter buiten jezelf plaatsen en er boven hangen. Zien dat dit iets is wat je kind op dit moment doormaakt. Zijn boosheid, zijn energie vretende reacties, zijn frustraties zijn van hem en daar laat je ze ook.
  •  Je gaat in mogelijkheden denken wat..... ervoor zorgt dat je op hele nieuwe ideeën komt die je hiervoor nooit had kunnen bedenken. Je flexibel bent met de gebeurtenis van dat moment. Je gaat genieten van deze nieuwe mogelijkheden.
  •  Je krijgt een band met je kind die.... je jaren later nog steeds hebt. Die jou heel veel geeft. 
  •  Iedereen in het gezin gaat zich fijn voelen daardoor.... lopen dingen vanzelf al gewoon beter, is er meer respect voor elkaar, zullen jullie onderling meer over hebben voor elkaar, zal er een energie ontstaan waar iedereen van het gezin graag bij in de buurt wilt zijn.
  •  Je gaat tijd voor elkaar overhouden die.... je natuurlijk heel goed kan inzetten om samen leuke dingen te gaan doen, lekker te genieten van de rondom huis dingen zoals samen koken, samen opruimen, samen een spel doen, even kletsen over hoe de dag is geweest. En natuurlijk nog veel meer. 
Video #1: Het Probleem
Het probleem van veel ouder(s) is dat...
Video #2: De Oplossing
Ik laat je graag zien hoe onze toolkit werkt.
Video #3: De Resultaten
Ontdek de resultaten van ons systeem.
Video #4: De Mogelijkheden
Krijg inzicht in de 3 stappen die je als ouder kunt zetten.
Contact
Marksingel 99
4811NW Breda

mercedes@family-flow.nl

KVK 53613414
BTW NL 155284058B02
+31615052900

Social Media
Mercedes Thys
Family Flow
Copyright 2018 Family Flow  l  Algemene Voorwaarden  l  Privacyverklaring
Powered By ClickFunnels.com